برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

قهوه جوش ترک ایکیا مدل HÄGRANDE سایز ۷۰۰ میلی لیتر

نام تجاری:

قهوه جوش ترک ایکیا مدل HÄGRANDE سایز ۷۰۰ میلی لیتر

برای دَم‌کردن قهوه ترک می بایست از قهوه ی بسیار نرم استفاده کنید.

آن‌قدر دانه‌ریز و نرم‌بافت که شبیه پودر کاکائو باشد.

اما جدای از پودر قهوه بسیار ریز به قهوه‌جوش مخصوصی هم نیاز دارید که «جذوه» یا «ایبریک» گفته می‌شود.

ادامه مطلب
945,000 تومان
(945,000 تومان هر عدد)
کد QR را برای باز کردن این صفحه بر روی تلفن همراه خود اسکن کنید.
مرجع:
004.850.59
محصولات مرتبط
719,000 تومان
قهوه جوش ترک ایکیا مدل HÄGRANDE برای دَم‌کردن قهوه ترک می بایست از قهوه ی بسیار نرم استفاده کنید. آن‌قدر دانه‌ریز و نرم‌بافت که شبیه پودر کاکائو باشد. اما جدای از پودر قهوه بسیار ریز به قهوه‌جوش مخصوصی هم نیاز دارید...
945,000 تومان
قهوه جوش ترک ایکیا مدل HÄGRANDE سایز ۷۰۰ میلی لیتر برای دَم‌کردن قهوه ترک می بایست از قهوه ی بسیار نرم استفاده کنید. آن‌قدر دانه‌ریز و نرم‌بافت که شبیه پودر کاکائو باشد. اما جدای از پودر قهوه بسیار ریز به قهوه‌جوش...
2,331,000 تومان
قوری ایکیا مدل UPPLAGA حجم ۱.۲ لیتری UPPLAGA، یک قوری کلاسیک با ظاهری ساده و جذاب است که توسط IKEA تولید می‌شود. این محصول دارای ظرفیت 1.2 لیتر و رنگ سفید است. طراحی ساده و کاربردی آن، امکان استفاده آسان...
1,431,000 تومان
قهوه ساز ایکیا مدل UPPHETTA یک لیتری رنگ آبی خاکستری ارتفاع : ۲۲ سانتی متر قطر : 10 سانتی متر حجم : ۱ لیتر رنگ : آبی - خاکستری جنس : بدنه شیشه مقاوم در برابر حرارت / جنس درب و دستگیره پلی پروپلین آب داغ را روی دانه...
توضیحات

قهوه جوش ترک ایکیا مدل HÄGRANDE سایز ۷۰۰ میلی لیتر

حجم: ۷۰۰ میلی لیتر

ارتفاع:۱۳ سانتی متر

برای دَم‌کردن قهوه ترک می بایست از قهوه ی بسیار نرم استفاده کنید.

آن‌قدر دانه‌ریز و نرم‌بافت که شبیه پودر کاکائو باشد.

اما جدای از پودر قهوه بسیار ریز به قهوه‌جوش مخصوصی هم نیاز دارید که «جذوه» یا «ایبریک» گفته می‌شود.

این قهوه جوش ترک یا جذوه ایکیا دارای طراحی بسیار مدرنی است که از استنلس استیل ساخته شده است.

تمیز کردن این قهوه جوش بسیار آسان است و به راحتی می توانید در ماشین ظرف شویی قرار دهید .

جنس :  استنلس اسیتل ، آلومینیوم

قابل شستشو در ماشین ظرفشویی.

مناسب برای استفاده بر روی انواع اجاق گاز از جمله اجاق گاز القایی.

طرز تهیه قهوه ترک با جذوه  : 

مواد لازم:

  • قهوه: برای هر فنجان قهوه ترک به حدود ۲ قاشق چای‌خوری پودر قهوه نیاز داریم. یعنی تقریبا ۳٫۵ گرم. کمتر یا بیشترش به این بستگی دارد که قهوه چقدر قوی می‌پسندید. اگر خودتان آسیاب می‌کنید، برای هر فنجان حدود ۲ قاشق چای‌خوری سرپر دانه قهوه در نظر بگیرید. آسیاب‌تان را هم باید روی درجه خیلی ریز تنظیم کنید. چون پودر قهوه در این روش باید کاملا نرم و ریز در حد پودر کاکائو باشد. البته این درجه ریزی از همه آسیاب‌های خانگی برنمی‌آید. اگر به قهوه ترک علاقه‌مندید، بهتر است آسیابی بخرید که از درجه ریزی مخصوص قهوه ترک برخوردار باشد. وگرنه بهتر است از پودرهای آماده استفاده کنید.

  • شکر: اضافه‌کردن یا نکردن شکر به دلخواه شماست. اگر قهوه کمی شیرین میل‌تان می‌برد، ۱ قاشق چای‌خوری (۴٫۵ گرم) شکر کفایت می‌کند. اگر ۲ قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید، شیرینی واضح‌تری را تجربه خواهید. اما اگر خیلی شیرین می‌پسندید، باید ۳ تا ۴ قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید.

  • آب: مقدار آب را باید برحسب فنجانی که با آن سِرو می‌کنید پیمانه بزنید. معمولا به‌ازای هر فنجان حدود ۵۰ میلی‌لیتر آب کافی است. اما آب گرم استفاده نکنید.

طرز تهیه :

  • مواد لازم را در جذوه بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. البته جا دارد یادآوری کنیم که می‌توانید برای تهیه قهوه ترک اسپایسی ۸/۱ قاشق‌چای‌خوری هل (۰٫۲۵ گرم) هم اضافه کنید. یا به‌ازای هر فنجان یک عدد غلاف هل در نظر بگیرید.

  • مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و تا حدود ۱ دقیقه اول هم‌بزنید. سپس دیگر نیازی به هم‌زدن نیست و باید منتظر بمانید تا قهوه دم‌بکشد. منتها یادتان باشد که بهتر است شعله را کم نگه دارید. چون قرار نیست قهوه جوش بیاید. حرارت زیاد سبب جوش‌آمدن قهوه و تغییر طعم آن می‌شود. به‌علاوه کف مطلوبی هم که باید روی قهوه شکل بگیرد درست نخواهد شد. وقتی قهوه درحال دم‌کشیدن است، کم‌کم کف تیره‌ای در لبه‌ها ظاهر می‌شود. این مرحله حدود ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد. اما تأکید می‌کنیم که دیگر نباید هم‌بزنید. اگر هم دیدید که قهوه نزدیک است جوش‌ بیاید، می‌توانید جذوه را چند لحظه‌ای از روی شعله بردارید تا حرارت اضافه بیفتد.

  • پس از اینکه روی قهوه خوب کف کرد، جذوه را از روی شعله بردارید و کف تشکیل‌شده را با قاشق داخل فنجان بریزید. حالا مجددا جذوه را روی شعله برگردانید.

  • پس از کف‌گیری باید مجددا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه به قهوه حرارت دهید. یعنی بگذارید که قهوه دوباره تا نزدیکی‌های جوش‌کردن و تشکیل کف جدید پیش برود و بالا بیاید. برخی کارشناسان معتقدند که این کار را باید ۳ تا ۴ مرتبه تکرار کرد. منظورمان از این کار همان برداشتن جذوه از روی شعله و کف‌گیری و سپس برگرداندن مجدد جذوه روی شعله است. برخی هم همان یک بار را توصیه می‌کنند. می‌توانید روش‌های مختلف را امتحان کنید و ببینید که با کدام روش نتیجه بهتری می‌گیرید.

  • حالا دیگر کافی است فنجان‌هایتان را پر کنید! فقط اینکه قهوه را آرام در فنجان‌ها بریزید تا حباب‌های کف از بین نروند. درضمن فراموش نکنید که قهوه ترک با یک لیوان کوچک آب سرد سِرو می‌شود. اول جرعه‌ای آب می‌نوشند تا عطر و طعم ناب قهوه بهتر حس شود. 

ادامه مطلب
جزئیات محصول
004.850.59

مشخصات

ارتفاع
۱۳ سانتی متر
حجم
۷۰۰ میلی لیتر
جنس
استنلس اسیتل ، آلومینیوم
طراح
IKEA of Sweden
قابلیت شستشو
قابل شستشو در ماشین ظرف شوئی
نظرات
بدون نظر

فهرست

حساب کاربری

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم